Fashion Studio 71

  Fashion Studio 71 werd in 2001 opgericht door Guida Marco, de huidige eigenaar en CEO van de onderneming. Sinds haar oprichting distribueert Fashion Studio 71 voornamelijk Italiaanse merkartikelen op de Belux-markt.
  Vanaf 2010 is zij de distributeur van het beroemde merk Gaudì en heeft daardoor de kans gekregen om een zeer succesvolle schoenen-, tassen- en accessoireafdeling op te zetten.
  Ook heeft het bedrijf een retailafdeling opgezet, belast met het opzetten van ‘corners’ binnen verschillende store- en megastoreafdelingen, maar ook van Gaudì-winkels in de gehele Belux.
  In de loop der tijd zijn merken als Glamorous, G Sel Milano en Imperial & Please aan Gaudì toegevoegd om de expansie van Fashion Studio 71 te consolideren.
  Recentelijk heeft FS 71 de afdeling ‘Pronto Moda’ opgericht om in te spelen op een markt die steeds moeilijker en veeleisender wordt.
  Voor februari 2016 heeft Fashion Studio alweer iets nieuws in petto: de opening van meerdere Gaudì-winkels op de Belgische markt. Blijf dus in contact en volg onze ontwikkelingen dagelijks!

   

Ons commercieel team

  • Isabelle LIGURGO

   SCHOENEN & TASSEN / Sales Executive Belux

   Tel : 0477/27.03.82
   @ : isabelle@fashionstudio71.be

Merken

Kleding Afdeling


Schoenen & Accessories afdeling


Contact

   G. Demeurslaan 110
1654 Huizingen
België


  +32 2 527 59 95